Disney on ice firar 20 år

21

För ett tag sedan var min mamma inne på Skånemejeriers facebooksida och tävlade i en tävling.En dag kom sedan ett kuvert med posten och meddelandet att hon vunnit i tävlingen.Priset bestod av fyra biljetter till Disney On Ice i Malmö Arena torsdagen den 10 januari.Jag , min bror och mormor åkte med henne in och såg den.

Disney On Ice är show på is och är ett av Sveriges allra största årligen återkommande evenemang för barnfamiljer.I showen fick man se 52 olika Disneyfigurer.

Disney On Ice turnerar i hela världen med flera olika is-shower och har besökt Sverige under sin årliga europaturné 20 år i rad.Jubileet firades med is-showen Let’s Celebrate där Musse och Mimmi tar med publiken till jordens alla hörn för att fira fest och glädje , bland annat när Musse och Mimmi firade Alla hjärtans dag och Jul samt andra högtider och festivaler från jordens alla hörn tillsammans med Kalle Anka, Kajsa, Pluto och Långben m.fl.

Under de 20 år som is-showen har turnerat i Sverige har totalt mer än 2,5 miljoner besökare sett Disney On Ice.

Nästa års show heter Disney On Ice Worlds of Fantasy och har premiär I Stockholm den 3 janauari.Till Malmö kommer man den 16-19 januari och biljetterna släpps den 25 januari.

4

7

26

– Text och foto: Thomas Persson.    nyheter7.se@sjobo.nu

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s