På Diggiloo besök i Falsterbo

27_aug

Det som en gång började i ganska liten skala på centrecourten i tennismetropolen Båstad har med åren vuxit till ett av landets största och mest publikdragande turnépaket.Det handlar om Diggiloo.

För tionde året åkte showen med Lasse Holm i spetsen, på turné i Sverige för att roa gammal som ung. Årets turné startade den 2 juni i Ronneby och avslutas den 25 augusti i Älmhult.

Söndagen den 5 augusti kom showen till Falsterbo och nyheter7.se var på plats.

Diggiloo bjöd på en show av hög kvalitet med filmmusik som tema I föreställningen ingår nummer med musik från mer än 25 filmer, från Moulin Rouge via Black Jack, Flashdance, Rosa Pantern, Blues Brothers till James Bond.

Bland årets artister fanns förutom frontpersonen Lasse Holm även Charlotte Perelli, Magnus Carlsson, Jessica Andersson, Lotta Bromé, Markoolio, Mojje, Tomas Peterson, The Moniker, Magnus Johansson och Frida Lundell.

I år är sista sommaren som Lasse Holm står på scen. Med årets turné sätter Lasse Holm punkt för tio år som kapellmästare för Diggiloo. Han lämnar inte Diggiloo men kommer ha en roll bakom scenen.

– Text och foto: Thomas Persson.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s