Talanger fyllde Skurups Sparbank arena

Feb_29

På onsdagen under sportlovet var det så dags för Maja och Ellen Brönmark som vi berättat om i ett tidigare reportage att ta plats på scenen när Ung Talang avgjordes i en av hallarna i Skurups Sparbank arena.

Det var fullt ös från morgon till kväll , först två audition en kl 10 för de yngre och en kl 14 för de äldre och sedan final kl 18 på kvällen.64 deltagare slogs om titeln att vinna den nionde upplagan av Ung Talang i Skurup. Pojkarna lyste i år med sin frånvaro.Samtliga deltagare var tjejer.

Maja och Ellen var med i den yngre klassens audition på förmiddagen som bestod av tjugo nummer.Som bidrag 8 klev de upp på scen och framförde Veronica Maggio:s låt jag kommer med ett akrobatik nummer i början av låten.Tjejerna tog sig vidare till kvällens final som slutade med en andra plats för tjejerna.

Vann den yngre klassen gjorde 11-åriga Wilma Nilsson.Hon sjöng sången ”Flickan och kråkan” a-capella med en ren ton inför en knäpptyst arena.Efteråt visste skriket inga gränser.Vann den äldre klassen gjorde 15-åringarna Filippa Lind och Linda Johansson som framförde låten ”Utan dina andetag”.Vinnarna belönades med en skivinspelning.

Feb_30

– Text och foto: Thomas Persson.

Annonser

4 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s