Svt.se bästa media- och underhållningssajt 2011

november_18

När tidningen Internetworld på tisdagkvällen delade ut priser till Sveriges bästa sajter så vann svt.se i kategorin Bästa media- och underhållningssajt. I motiveringen står bland annat att ”[…] SVT står för riktigt höga ambitioner och kvalitet i nästan allt de gör. Även om Playtjänsten i stora drag nu har några år på nacken är den fortfarande fantastisk.”. Övriga sajter som får omnämnanden i kategorin är Sveriges Radio, Headweb, Tv4.se och Voddler.

I år är det 15:e året som Internetworld utser Sveriges bästa sajter och sammanlagt delades det ut priser i 17 kategorier.

Hela motiveringen till svt.se:s pris lyder:

På SVT.se händer det saker konstant, stort och smått. Nya sajter för program och händelser dyker upp regelbundet under året. Och SVT står för riktigt höga ambitioner och kvalitet i nästan allt de gör. Även om Playtjänsten i stora drag nu har några år på nacken är den fortfarande fantastisk.

En digital kanal som knappast behöver be om ursäkt för sig i konkurrensen. Vi följer också med spänning utvecklingen, som påbörjats i år med nya Uppdrag Granskning-sajten, mot en mer flexibel webb anpassad för olika plattformar, från mobilen till tv:n. En webb godkänd av staten.

Pressmeddelande från: SVT

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s